Пролет е, а лятото е вече ей там, зад ъгъла. Дрехите

...
Пролет е, а лятото е вече ей там, зад ъгъла. Дрехите
Коментари Харесай

Да изваем тяло, за което и модел на Victoria's Secret ще ни завиди!

Пролет е, а лятото е към този момент ей там, зад ъгъла. Дрехите стават все по-къси, свежи и ефирни, тялото ни е получило онази по този начин жадувана през студените месеци независимост, към този момент си представяме срещите с морския бряг. Има ли нещо, което да ни тормози? Мен персонално – да, само че хубавата вест е, че за всеки проблем си има решение (а от време на време и повече от едно).

Аз съм от дамите със угризения и за нищо на света не мога да сложа къса пола или бански, в случай че не утвърждавам отражението в огледалото, в случай че кожата ми няма изящен тип – разбирай да е стегната и гладка. Поне към този момент не върша грешката през март да се сещам, че би трябвало да упражнявам, с цел да вкарам корема, дупето, бедрата и ръцете си в порядъчен тип. Няма по какъв начин да сме проспали целия интервал след септември и да чакаме чудеса. Има неща (спорт, уравновесен хранителен режим и т.н.), на които внимание се обръща целогодишно, в случай че несъмнено, искаме положителни резултати. Има и умни трикове, от които можем да се възползваме, с цел да нанесем последния щрих. Един подобен „ трик “ ще ви показва през днешния ден, той идва под името  Slim Design   масло за подкрепяне на отслабването и представлява масло, което подкрепя извайването на красивия контур.



Slim Design масло за подкрепяне на отслабването е артикул на Лаборатории . Този експертен френски бранд е с обичаи и опит в региона на отслабването от 1971 година Новият му артикул подкрепя отслабването, като работи основно в посока изтриване на забележимите недостатъци – резултат портокалова кожа (целулит), стрии, разпределяне на кожата . А е нов с това, че съчетава в себе си две формули – водна и маслена фаза, които работят сложно.

С двете си съществени съставки, кофеин и бръшлян , водната фаза разгражда и отстрани мазнините, като се грижи за стягането и изглаждането на кожата. Маслената фаза съдържа масло от Камелина , което поправя стриите и предотвратява образуването им, кожата става по-еластична, гладка и нежна.

Най-добрият вид за нанасяне на Slim Design масло за подкрепяне на отслабването  е посредством масаж. Текстурата му е такава, че попива мигновено, т.е. можем да се облечем незабавно, без да се тормозим за мазни следи. Ароматът му е доста прелестен, пресен и енергизиращ.

Според извършени изследвания забележим резултат от използването на Slim Design масло за подкрепяне на отслабването  се следи след 7 дни (конкретно за целулит и стрии продуктът се ползва най-малко 28 дни). Дали това е по този начин, към момента не мога да кажа, само че ще споделя усещанията си доста скоро, с цел да сверим резултата с ангелите на Victoria's Secret.

С поддръжката на Pierre Fabre

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР